Vi har gleden av å invitere deg til Treffpunkt Reiseliv, som finner sted i Honningsvåg 8.-9. oktober. Etter fjorårets suksess gjentar vi arrangementet, og samler reiselivsnæringen til en inspirerende møteplass. Enten du er ny i bransjen eller allerede etablert, vil du få muligheten til å bygge nettverk, hente inspirasjon og få faglig påfyll.
Årets konferanse har fokus på reiseliv hele året og mat som opplevelse, med et spennende program som kombinerer innsikt fra bransjen, nettverksbygging, og smakfulle kulinariske opplevelser.
Programoversikt
Dag 1: Reiseliv hele året
Dagen starter med temaet «Framtidens cruiseopplevelser i Finnmark», etterfulgt av spennende presentasjoner fra aktører som jobber med å utvikle helårs reiseliv i regionen. Formiddagen fortsetter med diskusjoner om om «the reason to go», og vi avslutter dagen med inspirasjonsforedraget «Skapelsesprosessen» med selveste Pål Medhus.
Kveld: En smak av Finnmark
På kvelden tar vi buss til Nordkapp, der vi starter med mingling og «en smak av lokalbrygg», før vi fortsetter kvelden og nyter en festmiddag, signert av kokken Eirik Bæivi. Vi kårer også «Årets reiselivsbedrift i Finnmark»!
Dag 2: Mat og prat
På dag 2 skifter vi fokus til «Mat som opplevelse», hvor noen av de mest spennende aktørene innen mat- og reiselivsbransjen vil dele sine historier om hvordan de har brukt lokal mat til å skape uforglemmelige opplevelser for besøkende. Fra arktiske smaker til innovative matopplevelser, her blir det inspirasjon å hente for alle! Vi avslutter dagen med en spennende diskusjon om et svært aktuelt tema: rekruttering til reiselivsnæringen – hvordan kan vi gjøre reiselivet til en attraktiv karrierevei for neste generasjon?
Påmelding
Deltakerpris: 1300 kr, som inkluderer konferansedeltakelse, lunsj begge dager, transport til Nordkapp og 4 retters festmiddag. Påmeldingen er bindende og har frist 1. oktober.
Vi ser frem til å samle reiselivet i Finnmark for to dager med inspirasjon, inkludering og faglig påfyll. Dette blir både lærerikt og artig, så vi håper du vil være med!
Tirsdag 8. oktober | |
---|---|
10:30 | Framtidens cruise i Finnmark - Cruisenettverk Nord-Norge & Svalbard (CNNS) - Nordkappregionen Næringshage (Sted: Honningsvåg Brygge, ved Scandic Bryggen) |
11:30 | Lunsj på Scandic Bryggen |
12:45 | Åpning av konferanse (Sted: Nordkapp videregående skole) |
12:55 | Reiselivet tar sats - Sparebank 1 Nord-Norge - NHO Reiseliv - Destinasjon 71 grader Nord - Holmen Husky |
14:25 | Pause |
14:50 | "The reason to go" - Arktiske opplevelser - Sami Booking - Kirkenes Snow Hotel - Reiselivsnettverk i Vest-Finnmark for sjøbaserte opplevelser og kystkultur |
15:50 | Pause |
16:10 | "Skapelsesprosessen" med Pål Medhus |
17:00 | Pause før kvelden fortsetter |
Kveldsarrangement tirsdag 8. oktober | |
18:00 | Buss til Nordkapp |
18:45 | Velkommen til Nordkapp og "En smak av Finnmarks lokalbrygg" |
20:00 | Festmiddag - Kulinariske matopplevelser av kokken Eirik Bæivi - Kåring av "Årets reiselivsbedrift i Finnmark" |
Onsdag 9. oktober | |
09:00 | Velkommen Sted: Nordkapp videregående skole |
09:10 | Mat som opplevelse - Båtsfjord Brygge, Julia Kantojærvi - Hammerfest Matforum, Lena Fredriksen - Trasti & Trine, Trine Lyrek |
10:10 | Pause |
10:40 | Mat som opplevelse forts. - Arctic Urbi, Mai-Britt Eira - Visit Nordkyn, Maria Sørbø - Lindstrømfestivalen, Knut Arne Iversen |
11:40 | Hvem vil egentlig jobbe i reiselivet? - Panelsamtale mellom bransjen og elever ved Nordkapp videregående skole |
12:10 | Oppsummering, med Mona Saab, NHO Reiseliv |
12:30 | Avslutning og lunsj |